Πώμα πελάτη, προφίλ 32 mm, ασημί, άνω πινακίδα

Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Πληροφορίες προϊόντος

  • DIN A1 διπλής όψης
  • Συμπεριλαμβανομένης της πάνω επιγραφής (τυπωμένη ή μη τυπωμένη)
  • με χρωμιωμένες γωνίες rondo
  • ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, γαλβανισμένα μεταλλικά πίσω πάνελ και μη αντανακλαστικές, σταθεροποιημένες με υπεριώδη ακτινοβολία μεμβράνες κάλυψης
  • ασημί ανοδιωμένο πλαίσιο και πλαίσιο βάσης
  • Διατίθενται προαιρετικά αξεσουάρ όπως συρμάτινα καλάθια ανάρτησης
  • Χρώματα RAL από 1 τεμάχιο
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Το best seller μεταξύ των πελατών που σταματούν! Περιλαμβάνει τυπωμένη ή μη τυπωμένη πινακίδα κορυφής. Χάρη στον εμφανή, μετωπικό προσανατολισμό του στο πεζοδρόμιο, αυτό το περίπτερο αφίσας εξωτερικού χώρου προσελκύει τη μέγιστη προσοχή των περαστικών. Οι πεζοί αντιλαμβάνονται υποσυνείδητα το περιεχόμενο και έτσι γίνονται πιθανοί αγοραστές ή ενδιαφερόμενοι. Σε αντίθεση με τις βιτρίνες των καταστημάτων, οι οποίες συχνά γίνονται ελάχιστα αντιληπτές καθώς οι άνθρωποι περνούν, αυτή η στάση πελατών εξασφαλίζει ένα πρόσθετο επίπεδο προσοχής από τους περαστικούς πελάτες. Για να διασφαλιστεί μια πρώτης τάξεως εμφάνιση σε όλη την έκταση, τα stopper πεζών μας είναι ομοιόμορφα εξοπλισμένα με ασημένια ανοδιωμένα κουμπώματα καθώς και ασημένια ανοδιωμένα πλαίσια βάσης. Για να αυξηθεί το βάρος του πλαισίου Α και να είναι πιο δύσκολο να ανατραπεί, τα κουμπωτά πλαίσια είναι επίσης εξοπλισμένα με καιρικές συνθήκες, γαλβανισμένα μεταλλικά πίσω πάνελ. Η προστασία των αφισών εξασφαλίζεται από τις πολύ ισχυρές, αντι-ανακλαστικές μεμβράνες κάλυψης από υλικό σταθεροποιημένο στην υπεριώδη ακτινοβολία. Η σταθεροποίηση υπεριώδους ακτινοβολίας αποτρέπει το ξεθώριασμα των αφισών και η αντι-ανακλαστική επίστρωση εξασφαλίζει καλύτερη αναγνωσιμότητα των πληροφοριών που τοποθετούνται σε αυτές χωρίς αντανάκλαση του φωτός, ακόμη και στο φως του ήλιου. Η γρήγορη αλλαγή των αφισών εξασφαλίζεται επίσης από την τεχνολογία αναδίπλωσης των πλαισίων.
Η κορυφαία πινακίδα που περιλαμβάνεται στο πλαίσιο της παράδοσης αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα του διαφημιστικού περιπτέρου. Μπορούμε να εκτυπώσουμε την κορυφαία πινακίδα με το επιθυμητό μοτίβο ή το λογότυπο της εταιρείας σας στο εσωτερικό μας τυπογραφείο. Η εκτύπωση γίνεται με διαδικασία ψηφιακής εκτύπωσης υψηλής ποιότητας και στις δύο πλευρές. Χάρη στην ανθεκτικότητα της πλάκας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την κορυφαία πινακίδα για να τραβήξετε την προσοχή στην εταιρεία σας μακροπρόθεσμα.

Η παραγωγή του πώματος πελάτη σε άλλα χρώματα (σύμφωνα με την κλίμακα χρωμάτων RAL) είναι δυνατή από 1 τεμάχιο - θα χαρούμε να σας δώσουμε μια εξατομικευμένη προσφορά για το περίπτερο αφίσας σας.

Αξεσουάρ

Περισσότερα...

Ανταλλακτικά

Περισσότερα...

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.

Εναλλακτικές

Εναλλακτικές Μετώπη κωδικός προϊόντος Αρ. Κωδικού Τιμή
με ψηφιακή εκτύπωση και στις δύο πλευρές με ψηφιακή εκτύπωση και στις δύο πλευρές 50.0203.13 139,10 €* περισσότερα »
χωρίς εκτύπωση χωρίς εκτύπωση 50.0203.14 118,40 €* περισσότερα »
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή