Αναδιπλούμενος Τοίχος Προβολής "Premiere" με Snap Frame Αλουμινίου

2.100 χιλ.
Πλάτος
κωδικός προϊόντος: 80.0045.1

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Ο αναδιπλούμενος τοίχος προβολής "Premiere" είναι κατάλληλος για εκθεσιακούς χώρους και συνέδρια. Είναι πολύ ελαφρύς χάρη στην κατασκευή του από ασημί ανοδιωμένο αλουμίνιο και τα καθ' ύψος ρυθμιζόμενα πλαστικά στηρίγματά του. Τα πάνελ είναι περιστρεφόμενα κατά 360° και μπορόυν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε γωνία θέασης. Είναι εξοπλισμένος με 6 ή 8 snap frames σε μέγεθος Α1 και ιδανικός για 12 ή 16 αφίσες δίπλευρης προβολής. Η αλλαγή ή αντικαστάσταση των αφισών γίνεται απλά ανοίγοντας το μπροστινό μέρος των προφίλ.

Διαθέτει επίσης ειδικό κάλυμμα προστασίας κατά των λεκέδων και της υγρασίας στην μπροστινή του όψη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δυο πλευρές του τοίχου, μπορείτε να αποκτήσετε το ειδικό κάλυμμα προστασίας από την κατηγορία των αξεσουάρ.

Η συναρμολόγηση του συστήματος γίνεται εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο από ένα ατόμο απλά τοποθετώντας το άνω τμήμα του τοίχου πάνω στο κάτω τμήμα. Η μεταφορά του διπλωμένου τοίχου γίνεται με απόλυτη ασφάλεια μέσα στις τσάντες μεταφοράς (βλέπε αξεσουάρ).
Χάρη στην εμπλουτισμένη γκάμα αξεσουαρ που διαθέτουμε μπορείτε για παράδειγμα να επεκτείνετε το σύστημα σας ή να τοποθετήσετε μία μετώπη, αποκτώντας έτσι περισσότερο χώρο προβολής 594 χ 300 χιλ. (Π χ Υ) Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης του διαφημιστικού μήνυματος ή του λογότυπού σας καθώς επίσης και η τοποθέτηση ειδικών προβολέων αλογόνου.

Αξεσουάρ

Περισσότερα...

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.

Εναλλακτικές

Εναλλακτικές Πλάτος κωδικός προϊόντος Αρ. Κωδικού Τιμή
2.100 χιλ. 2.100 χιλ. 80.0045.1 875,00 €* περισσότερα »
2.800 χιλ. 2.800 χιλ. 80.0045.2 1.070,00 €* περισσότερα »
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή