Στάση φραγμού "Stopper-Point

Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Πληροφορίες προϊόντος

  • στιβαρό και σταθερό
  • ευγενής σχεδιασμός
  • Επέκταση ζώνης 2,5 μέτρα
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Ο στύλος φραγμού "Stopper-Point" είναι ιδανικός για την οριοθέτηση ορισμένων χώρων, τον καθορισμό αποστάσεων ή την παρακολούθηση ουρών. Με τη σταθερότητα και τον απλό σχεδιασμό του, ο στύλος φραγμού είναι ιδανικός για χρήση σε εσωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων σε εμπορικές εκθέσεις, σε νοσοκομεία ή σε αεροδρόμια.

Το στοιχείο που απεικονίζεται παραπάνω χρησιμοποιείται σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Ο εύκαμπτος στύλος φραγμού τοποθετείται εύκολα και μπορεί να μετακινηθεί γρήγορα ξανά και ξανά. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να οριοθετηθεί μια συγκεκριμένη περιοχή σε σύντομο χρονικό διάστημα ή να αντιδράσει κανείς αυθόρμητα σε καταστάσεις.

Με προέκταση ζώνης και στις τέσσερις πλευρές, δεν υπάρχουν όρια στον αποκλεισμό και την οριοθέτηση. Η ζώνη μπορεί να επεκταθεί σε μήκος 2,5 μέτρων. Το σκούρο χρώμα κάνει τον ιμάντα τάνυσης να ξεχωρίζει ελαφρώς από τους στύλους και το φόντο, ώστε να μην μπορεί να παραβλέψει κανείς το φράγμα. Κατά τη διάρκεια της χρήσης, οι ιμάντες παραμένουν ασφαλώς γαντζωμένοι.
Μετά τη χρήση, το κινητό φράγμα μπορεί να αποθηκευτεί με τρόπο που εξοικονομεί χώρο μέσω των αφαιρούμενων στύλων του φράγματος. Για την αποθήκευση, χαλαρώνει μια βίδα στο κάτω μέρος του στύλου. Στη συνέχεια, οι δύο πλάκες ποδιών και ο στύλος μπορούν να αποσυνδεθούν μεταξύ τους. Ο ιμάντας αποθηκεύεται με ασφάλεια στο εσωτερικό του αντικειμένου.

Η υψηλή κινητικότητα της βάσης φραγμού καθορίζεται από τις ιδιότητες του υλικού της. Ολόκληρη η βάση είναι κατασκευασμένη από ασημί ανοδιωμένο αλουμίνιο. Λόγω της ελαφρότητας του αλουμινίου, η κολώνα ζυγίζει μόνο 7,4 kg και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά σταθερή. Η σταθερότητα εξασφαλίζεται από μια βάση με διάμετρο 33 cm.

Αξεσουάρ

Περισσότερα...

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.

Εναλλακτικές

Εναλλακτικές Χρώμα στήλης Χρώμα ιμάντα κωδικός προϊόντος Αρ. Κωδικού Τιμή
ασημί μαύρο ασημί
μαύρο
80.0423.17 123,80 €* περισσότερα »
ασημί κόκκινο ασημί
κόκκινο
80.0423.27 123,80 €* περισσότερα »
μαύρο κόκκινο μαύρο
κόκκινο
80.0423.28 123,80 €* περισσότερα »
μαύρο μαύρο μαύρο
μαύρο
80.0423.31 123,80 €* περισσότερα »
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή