Banner διαχωριστικού δαπέδου

Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Πληροφορίες προϊόντος

  • Διαφημιστικός χώρος και οθόνη προστασίας της ιδιωτικής ζωής ταυτόχρονα
  • Τυπικές διαστάσεις 3.400 x 1.730 χιλ.
  • Πλέγμα PVC ή πανό με μπροστινό φωτισμό
  • Ιδανικό επίσης για συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις
  • Διαθέσιμα μεμονωμένα μεγέθη κατόπιν αιτήματος
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Εκτυπώστε πανό φράχτη κατασκευών για να χρησιμοποιήσετε τους φράχτες κατασκευών ως πρακτικό διαφημιστικό χώρο. Εξοπλίστε τους φράχτες κατασκευών σε εκδηλώσεις ή σε εργοτάξια με ένα ψηφιακά εκτυπωμένο πανό. Το τυποποιημένο μέγεθος του φράχτη κατασκευών 340 x 173 cm ευνοεί την ευέλικτη και ευπροσάρμοστη χρήση των πανό. Επιλέξτε ένα αεροδιαπερατό πλέγμα ή ένα επικαλυμμένο πανό με μπροστινό φωτισμό στην καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης.

Πανό κατασκευαστικού φράχτη από πλέγμα: Αυτό το υλικό χαρακτηρίζεται από τη διαπερατότητα του στον αέρα, τον ήχο και το φως. Η δομή του είναι κατασκευασμένη σαν ένα είδος διχτυού ή πλέγματος, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα χαμηλό βάρος. Επομένως, είναι εύκολο στη συναρμολόγηση και συνιστάται ιδιαίτερα για μεγάλους διαφημιστικούς χώρους. Με ένα banner από πλέγμα, επιλέγετε υψηλή ορατότητα της εκτύπωσης με ελάχιστο αποτέλεσμα πλεύσης.

Πανό κατασκευαστικού φράχτη από PVC Frontlit: Ένα πανό κατασκευασμένο από PVC Frontlit είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό. Το υλικό είναι αδιαφανές και ιδιαίτερα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Τα πανό σκοράρουν με μια πρώτης τάξεως αναπαραγωγή του μοτίβου εκτύπωσης. Ενώ το πανό από πλέγμα είναι διαπερατό, το PVC Frontlitplane περιγράφεται ως επίπεδο και κλειστό.

Ως κατασκευαστικά πανό περίφραξης, τα υλικά κατασκευάζονται στις τυποποιημένες διαστάσεις 3.400 x 1.730 mm. Είναι επίσης εξοπλισμένα με οπές περιμετρικά. Μπορούν να συνδεθούν γρήγορα και εύκολα με τη βοήθεια θηκών σχοινιού ή ελαστικών τεντωτήρων. Σφιχτά τεντωμένα, τα διαφημιστικά πανό παρουσιάζουν την εκτύπωσή σας με υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικό τρόπο.

Με την τοποθέτηση των κατασκευαστικών φραχτών σε κεντρικό σημείο στους δρόμους, σε συναυλίες ή εμπορικές εκθέσεις, τα πανό γίνονται αντιληπτά από πλήθος κόσμου. Με αυτόν τον τρόπο, προσεγγίζετε μεγάλο αριθμό ανθρώπων με τη διαφήμισή σας.
Δυνατότητα παραγωγής ειδικών διαστάσεων. Ρωτήστε μας για προσφορά!

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.

Εναλλακτικές

Εναλλακτικές Υλικό κωδικός προϊόντος Αρ. Κωδικού Τιμή
καθαρό PVC / πλέγμα, 340-370γρ./μ² καθαρό PVC / πλέγμα, 340-370γρ./μ² 14.0069.934 91,90 €* περισσότερα »
PVC πάνελ, 450-500 γρ./μ² PVC πάνελ, 450-500 γρ./μ² 14.0069.935 91,90 €* περισσότερα »
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή