Διαφημιστικό banner FreeOceanTex από SEAQUAL® YARN

κωδικός προϊόντος: 16.0167.1
Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Πληροφορίες προϊόντος

  • κατασκευασμένο από 100 % ανακυκλωμένο υλικό
  • 62 % του οποίου αποτελείται από νήματα SEAQUAL® YARN
  • βιώσιμη εναλλακτική λύση
  • μελάνια εξάχνωσης πιστοποιημένα σύμφωνα με την κατηγορία 2 της OEKO-TEX
  • Υποστήριξη της πρωτοβουλίας Seaqual
  • Ετικέτες Seaqual ραμμένες στο πανό ως απόδειξη χρήσης
  • Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 τ.μ.
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Πάρτε ενεργό μέρος στην προστασία του περιβάλλοντος και επιλέξτε το ανακυκλωμένο διακοσμητικό μας πανό ως βιώσιμη εναλλακτική λύση!

Το νέο υλικό πανό από SEAQUAL® YARN είναι η βιώσιμη εναλλακτική λύση στα συμβατικά διακοσμητικά πανό από πολυεστέρα. Εφαρμόσιμο στο υφασμάτινο πλαίσιο τάνυσης, στην οθόνη ή στην κρεμάστρα οροφής σας, το υλικό δεν διαφέρει στη λειτουργία του. Απλώς προσφέρει μια περιβαλλοντικά συνειδητή εναλλακτική λύση από 100% ανακυκλωμένο υλικό, 62% του οποίου είναι ανακυκλωμένο θαλάσσιο πλαστικό SEAQUAL® YARN και 38% ανακυκλωμένος πολυεστέρας. Οι σωληνώσεις που ράβονται περιμετρικά είναι χωρίς PVC και τα μελάνια εξάχνωσης που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα κατά OEKO-TEX class 2.

Από τα πλαστικά απόβλητα στο διακοσμητικό πανό - η σειρά επεξεργασίας ξεκινά με την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ SEAQUAL. Αυτή η συνεργατική κοινότητα συνεργάζεται με προγράμματα καθαρισμού των ωκεανών σε όλο τον κόσμο. Έχουν δεσμευτεί να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το πρόβλημα της ρύπανσης των ωκεανών από πλαστικό και να βρουν λύση στο παγκόσμιο πρόβλημα. Το αφοσιωμένο προσωπικό τους συλλέγει το πλαστικό από τους ωκεανούς, τα ποτάμια, τις παραλίες και τις εκβολές των ποταμών μας και το ανακυκλώνει σε τσιπς. Αυτά τα κομμάτια παραδίδονται σε συνεργάτες κατασκευής νημάτων οι οποίοι παράγουν νήματα από αυτά. Αυτό το ανακυκλωμένο νήμα χρησιμοποιείται στη συνέχεια για την κατασκευή των υφασμάτων που χρησιμοποιούμε ως διακοσμητικά ή διαφημιστικά πανό. Χρησιμοποιώντας βιώσιμα μελάνια, τα πανό μπορούν να τυπωθούν μεμονωμένα με το επιθυμητό μοτίβο.

Ολόκληρη η αλυσίδα προϊόντων είναι πλήρως ανιχνεύσιμη. Για να επιτευχθεί αυτό, στα διακοσμητικά πανό ράβονται ετικέτες, οι οποίες αποδεικνύουν το Νήμα SEAQUAL® YARN (ανακυκλωμένο θαλάσσιο πλαστικό). Σε κάθε πανό αποδίδεται επίσης ένας αριθμός πιστοποίησης SEAQUAL, ο οποίος επιτρέπει τον εντοπισμό της προέλευσης του πραγματικού θαλάσσιου πλαστικού.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή