Display Πληροφοριών „Curved Outdoor”

Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Πληροφορίες προϊόντος

  • βέλτιστη γωνία ανάγνωσης
  • αδιάβροχο κουμπωτό πλαίσιο
  • μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κατακόρυφη και οριζόντια μορφή
  • με οπές για στερέωση στο δάπεδο
  • εντελώς μαύρο, παρόμοιο με το RAL 9005 (ματ)
  • ειδικές διαστάσεις και χρώματα RAL από 1 τεμάχιο διατίθενται κατόπιν αιτήματος
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Ανεξάρτητα από τον σκοπό για τον οποίο ψάχνετε ένα περίπτερο πληροφοριών, με το νέο μας περίπτερο πληροφοριών "Curved Outdoor" είστε τέλεια εξοπλισμένοι. Αυτό το περίπτερο πληροφοριών είναι η βέλτιστη λύση για την παρουσίαση της διαφήμισης και των πληροφοριών σας σε εξωτερικούς χώρους.
Με αυτό το περίπτερο πληροφοριών, μπορείτε να παρουσιάσετε το μήνυμά σας κομψά και κομψά χωρίς να είστε ενοχλητικοί. Τα πληροφοριακά και διαφημιστικά υλικά παρουσιάζονται έτσι αποτελεσματικά σε ένα ευρύτερο κοινό. Είτε ως πινακίδα, είτε ως οθόνη πληροφοριών είτε ως παρουσιαστής τιμών - με αυτή τη μονάδα πληροφοριών, οι πελάτες σας θα ενημερώνονται πάντα με κατανοητό τρόπο.
Η μαύρη οθόνη πληροφοριών "Curved Outdoor" είναι ιδανική για χρήση στον εξωτερικό χώρο των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων ή, για παράδειγμα, ως πινακίδα σε ζωολογικούς κήπους ή πάρκα αναψυχής. Αυτή η οθόνη χρησιμοποιείται επίσης τακτικά σε μεγάλες εμπορικές εκθέσεις εξωτερικού χώρου.
Το μαύρο πλαίσιο snap χαρακτηρίζεται από την ειδική τεχνολογία στεγανοποίησης και προφίλ, η οποία παρέχει στις τοποθετημένες αφίσες σας την καλύτερη δυνατή προστασία από το νερό της βροχής. Μια ολόσωμη ελαστική στεγανοποίηση στο πίσω τοίχωμα αυτού του πλαισίου παρέχει πρόσθετη προστασία. Τα πίσω πάνελ είναι επίσης κατασκευασμένα από πολυστερίνη ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες. Οι μεμβράνες κάλυψης που χρησιμοποιούνται είναι κατασκευασμένες από αντιανακλαστικό, σταθεροποιημένο στην υπεριώδη ακτινοβολία υλικό, το οποίο εμποδίζει το ξεθώριασμα των αφισών. Επιπλέον, η αντιανακλαστική επίστρωση των μεμβρανών - ακόμη και στο φως του ήλιου - εξασφαλίζει ότι τα ένθετα είναι πολύ πιο ευανάγνωστα.
Το πλαίσιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε κατακόρυφη όσο και σε οριζόντια μορφή χάρη σε έναν εργοστασιακά εγκατεστημένο περιστρεφόμενο μηχανισμό, ώστε να εξασφαλίζεται το ευρύτερο δυνατό φάσμα εφαρμογών. Η οθόνη είναι σταθερή χάρη στη μαύρη χαλύβδινη βάση με βαφή πούδρας.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.

Εναλλακτικές

Εναλλακτικές Διάσταση ενθέματος κωδικός προϊόντος Αρ. Κωδικού Τιμή
A3 (297 x 420 χιλ.) A3 (297 x 420 χιλ.) 50.0256.18 116,90 €* περισσότερα »
A4 (210 x 297 χιλ.) A4 (210 x 297 χιλ.) 50.0256.19 121,90 €* περισσότερα »
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή