Ηχείο Οροφής Spottune για Ράγα

Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Προσφέρετε στους πελάτες και τους επισκέπτες σας μια ολιστική εμπειρία αγορών με ευχάριστη μουσική ή τα διαφημιστικά σας μηνύματα. Τα ηχεία Spottune είναι πανκατευθυντικά. Αυτό σημαίνει ότι ο ήχος είναι σφαιρικός και συνεπώς κατανέμεται ομοιόμορφα στο περιβάλλον. Επιτυγχάνετε μια ομοιόμορφα καλυμμένη διαφημιστική περιοχή και δεν υπάρχουν δυσάρεστες, θορυβώδεις περιοχές στο κατάστημά σας.

Το ηχείο Spottune Omni μπορεί να τοποθετηθεί σε τυποποιημένες ράγες φωτισμού. Με αυτόν τον τρόπο, τα ηχεία ταιριάζουν απόλυτα στο υπάρχον σύστημα φωτισμού σας και δεν τραβούν την προσοχή. Η σύνδεση με τη ράγα φωτισμού είναι πολύ απλή και μη περίπλοκη. Το ενσωματωμένο σύστημα κλικ επιτρέπει την εγκατάσταση χωρίς εργαλεία. Για τη σύνδεση απαιτούνται 100 - 240 βολτ και 50/60 Hz. Η συχνότητα ήχου, που ονομάζεται επίσης pitch, είναι μεταξύ 50 και 15.000 Hz. Με έξοδο 50 Watt, τα ηχεία φτάνουν σε ένταση έως και 100 ντεσιμπέλ σε πλήρες φορτίο.

Για τη λειτουργία του ηχείου απαιτείται το ασύρματο σύστημα ήχου της Spottune. Ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος, η ασύρματη εμβέλεια μεταξύ του ηχείου και του συστήματος ήχου είναι 50 έως 100 μέτρα. Το επιθυμητό περιεχόμενο μεταδίδεται στα ηχεία μέσω της ασύρματης σύνδεσης 1,9 GHz.

Αξεσουάρ

Περισσότερα...

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.

Εναλλακτικές

Εναλλακτικές Χρώμα κωδικός προϊόντος Αρ. Κωδικού Τιμή
μαύρο μαύρο 89.0050.2 585,00 €* περισσότερα »
λευκό λευκό 89.0050.4 585,00 €* περισσότερα »
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή