Κορνίζες σε μεμονωμένα μεγέθη

κωδικός προϊόντος: 52.0004.27
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % πραγματικές αξιολογήσεις
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Βαθμολογήστε τώρα ({{ overallReviewCount }}) ΑξιολόγησηΑξιολογήσεις
Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Πληροφορίες προϊόντος

  • Διαθέσιμες ειδικές διαστάσεις και χρώματα RAL από 1 τεμάχιο
  • Μπορεί να τοποθετηθεί σε κατακόρυφη ή οριζόντια μορφή
  • με οπές στο κάτω προφίλ για βίδωμα ή κρέμασμα
  • Διατίθεται με γωνίες με φαλτσογωνιά
  • μη αντανακλαστική, σταθεροποιημένη με UV μεμβράνη κάλυψης
  • οπίσθιο πάνελ από πολυστερίνη ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

Τα κλασικά μας πλαίσια αλουμινίου είναι ιδανικά για τη διαφήμιση αφισών μίας όψης. Είτε στο λιανικό εμπόριο, είτε σε ξενοδοχεία, είτε στη γαστρονομία, είτε σε πολλούς άλλους χώρους χρήσης, αυτό το διαφημιστικό πλαίσιο υπόσχεται υψηλό βαθμό ευελιξίας στη χρηστικότητά του.

Ανεξάρτητα από τον σκοπό για τον οποίο χρειάζεστε το Snap Frame σας: Όλα εξαρτώνται από το σωστό μέγεθος και το σωστό χρώμα! Στο διαδικτυακό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το πλαίσιο αλουμινίου σας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ιδέες. Ψάχνετε για ένα πλαίσιο σε ασυνήθιστα μεγέθη; Κανένα πρόβλημα, στον διαμορφωτή μπορείτε να υπολογίσετε και να παραγγείλετε το ατομικό μέγεθος που επιθυμείτε μέχρι τη μέγιστη διάσταση 980 x 1.230 mm απευθείας online (μεγαλύτερα μεγέθη μπορείτε να ζητήσετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail). Φυσικά, μπορούμε επίσης να χρωματίσουμε την κορνίζα σας στο χρώμα της επιλογής σας. Είναι δυνατή η βαφή με βαφή πούδρας σύμφωνα με τα τυποποιημένα χρώματα RAL. Απλώς πληκτρολογήστε την επιθυμητή απόχρωση χρώματος RAL στο αντίστοιχο πεδίο και η απόχρωση θα ληφθεί υπόψη κατά την παραγγελία.


Κάθε πλαίσιο παραδίδεται με ένα φιλμ κάλυψης σταθεροποιημένο στην υπεριώδη ακτινοβολία και ένα οπίσθιο πάνελ από πολυστερίνη ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Η τεχνική αναδίπλωσης των πλαισίων εγγυάται τη γρήγορη αλλαγή των ενθεμάτων. Οι κορνίζες αφισών συναρμολογούνται εύκολα, κυρίως με βίδωμα ή ανάρτηση. Για το σκοπό αυτό, κάθε πλαίσιο με κουμπωτό διαθέτει μία ή δύο οπές και στα δύο διαμήκη κάτω προφίλ, ανάλογα με το μέγεθος.

Ως κατασκευαστής αυτών των πλαισίων, είμαστε σε θέση να εκπληρώσουμε σχεδόν κάθε επιθυμία. Ένα παράδειγμα: οι τέλεια τελειωμένες γωνίες με φαλτσογωνιά, οι οποίες επίσης επεξεργάζονται χειροποίητα στην εταιρεία μας.

Αξιολογήσεις

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
100 % πραγματικές αξιολογήσεις
{{ recommendationValue }}%προτείνω αυτό το προϊόν
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

Έχεις ήδη αξιολογήσει το προϊόν. Σε ευχαριστούμε πολύ.

Το έχεις ήδη αγοράσει; Ποια είναι η άποψή σου;

Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή