Πάγκος Πωλήσεων "Action" με Βάση Στήριξης για Κάδο Απορρημάτων

Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Πληροφορίες προϊόντος

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Ο πάγκος πωλήσεων "Action" διαθέτει μία ενσωματωμένη βάση για τοποθέτηση ενός κάδου απορρημάτων και είναι ιδανικός για την παρουσίαση των τροφίμων σας. Η επιφάνειά του είναι μεγάλη καθώς και ενισχυμένη (πάχος υλικού 16 χιλ.)

Ο πάγκος πωλήσεων έχει τις διαστάσεις (1.000 x 910 x 470 χιλ. (Π x Υ x Β) . Η μετώπη κατασκευασμένη από Forex 3 χιλ. 1.005 x 345 χιλ. (Π x Υ) διακρίνεται από μεγάλη απόσταση και εγγυάται την προσέλκυση των πελατών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης περιμετρικού ραφιού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή και παρουσίαση των προϊόντων σας. Η συναρμολόγησή του είναι εύκολη και γίνεται σε μηδενικό χρόνο. Το πλαίσιο 3 χιλ. κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο καθώς και η βάση των 3 χιλ. από πολυστυρένιο είναι ανθεκτικά και στιβαρά και αξασφαλίζουν άριστη σταθερότητα. Το ράφι με την ενσωματωμένη βάση για το κάδο απορρημάτων προσφέρει επιπρόσθετο αποθηκευτικό χώρο. Το πλαίσιο και η μετώπη μπορούν να εκτυπωθούν κατ΄ επιλογήν.

Παρόλο της στιβαρής του κατασκευής το συνολικό του βάρος δεν υπερβαίνει τα 17 κιλ. Η μεταφορά του γίνεται με ασφάλεια στη μαύρη τσάντα από νάϊλον.

Βίντεο

Messetheke „Action“

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.

Εναλλακτικές

Εναλλακτικές Εκτύπωση κωδικός προϊόντος Αρ. Κωδικού Τιμή
χωρίς εκτύπωση χωρίς εκτύπωση 80.0287.1 324,00 €* περισσότερα »
συμπερ. ψηφιακή εκτύπωση συμπερ. ψηφιακή εκτύπωση 80.0287.3 481,00 €* περισσότερα »
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή