Περίπτερο φυλλαδίου "Madera - M

κωδικός προϊόντος: 50.0089.38
Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Product highlights

  • Υψηλής ποιότητας επιδαπέδια βάση φυλλαδίων για εσωτερική χρήση
  • μείγμα υλικών από ξύλο / ακρυλικό γυαλί / αλουμίνιο
  • με 6 ράφια για φυλλάδια DIN A4 σε κατακόρυφο σχήμα
  • Βάθος πλήρωσης ανά διαμέρισμα: περίπου 35 mm
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Η βάση φυλλαδίων "Madera - M" είναι ο τέλειος τρόπος για να παρουσιάσετε τα φυλλάδιά σας κομψά, ξεκάθαρα και εύκολα προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή.

Κατά την παρουσίαση των φυλλαδίων σας, δεν έχει σημασία μόνο η λειτουργικότητα του περιπτέρου, αλλά και ο σχεδιασμός του. Εξάλλου, το σταντ πρέπει να σας ενθαρρύνει να βγάλετε τα φυλλάδιά σας και όχι να γίνεται ένας συλλέκτης σκόνης. Επομένως, όχι μόνο ένας λογικός σχεδιασμός αλλά και η επεξεργασία υλικών υψηλής ποιότητας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Εξάλλου, τα σύγχρονα σχέδια και τα ξεχωριστά, βιώσιμα υλικά είναι ο τρόπος για να κερδίζετε πόντους στους πελάτες, ειδικά στην εποχή μας. Για το λόγο αυτό, αυτό το περίπτερο κατασκευάζεται σε μεγάλο βαθμό από φυσικές, ανανεώσιμες πρώτες ύλες.

Αυτή η διαφημιστική βιτρίνα διπλής όψης προορίζεται για μόνιμη χρήση σε εσωτερικούς χώρους, για παράδειγμα σε εμπορικές εκθέσεις, σε φουαγιέ εταιρειών, σε αίθουσες αναμονής ή σε αίθουσες πωλήσεων. Είτε πρόκειται για απλά φυλλάδια, μπροσούρες ή ελαφρύτερους καταλόγους, αυτό το περίπτερο μπορεί να τοποθετηθεί με το διαφημιστικό σας υλικό μέχρι βάθος πλήρωσης 35 mm. Οι 6 θήκες διπλής όψης σε σχήμα DIN A4 σε μορφή πορτρέτου παρέχουν πλήρη επισκόπηση των φυλλαδίων και των εντύπων που αποθηκεύονται στο εσωτερικό τους.

Το κομψό ανοιχτόχρωμο ξύλο και τα υψηλής ποιότητας διαμερίσματα από ακρυλικό γυαλί προσδίδουν στη βιτρίνα έναν μοντέρνο και ταυτόχρονα διαχρονικό σχεδιασμό. Η έμφαση αυτής της επιδαπέδιας βιτρίνας δίνεται στη χρήση ανθεκτικών και στιβαρών υλικών.

Αυτή η επιδαπέδια βάση φυλλαδίων είναι το μάτι που τραβάει τα βλέμματα σε κάθε εταιρεία και τραβάει την προσοχή του πελάτη στα διαφημιστικά σας φυλλάδια.

Συνήθως αγοράζονται μαζί

{{ product.tabs.bundle.article_bundle_quantity }}x
{{ bundleItem.BASKET_QUANTITY }}x
Σύνολο
(473,93 € συμπερ. ΦΠΑ)

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή