Εταιρική πινακίδα "Straight-Line-Entrance" με σύνθετο πάνελ αλουμινίου

Μοτίβο / Εκτύπωση
Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Product highlights

  • για την αναβάθμιση του χώρου εισόδου σας
  • γυαλισμένα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα
  • πόδια για τοποθέτηση στο σκυρόδεμα
  • εκτυπώσιμο σύνθετο πάνελ αλουμινίου
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Με την υψηλής ποιότητας εταιρική πινακίδα "Straight-Line-Entrance", έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε ξεχωριστά τον χώρο της εισόδου σας. Η οθόνη από ανοξείδωτο χάλυβα είναι κατάλληλη για εξωτερική χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδανικά ως εταιρική πινακίδα. Μέσω του εσωτερικού μας τυπογραφείου, μπορούμε προαιρετικά να προσαρμόσουμε τη σύνθετη πινακίδα αλουμινίου στις προδιαγραφές σας.
Το ελκυστικό και υψηλής ποιότητας εξωτερικό της πινακίδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες επιχειρήσεις. Τοποθετημένη δίπλα στην είσοδό σας ή στο χώρο στάθμευσής σας, όχι μόνο προσφέρετε προσανατολισμό στους νέους πελάτες, αλλά και τραβάτε την προσοχή των περιπατητών στην επιχείρησή σας. Η εκτύπωση με το λογότυπό σας, το σχέδιο CI ή το όνομά σας εξασφαλίζει την επαγγελματική και ομοιόμορφη εμφάνιση της επιχείρησής σας.
Το πτερύγιο, λευκό και στις δύο πλευρές, στερεώνεται στους σωλήνες του περιπτέρου με συνδέσμους πλάκας. Για μια σταθερή βάση, οι σωλήνες από γυαλισμένο ανοξείδωτο χάλυβα τοποθετούνται σε σκυρόδεμα. Η βιτρίνα παραδίδεται ως σετ για αυτοσυναρμολόγηση και μπορεί να επισημανθεί εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας. Επιλέξτε αυτή την υψηλής ποιότητας εταιρική πινακίδα με εκτύπωση εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.

Εναλλακτικές

Εναλλακτικές Μοτίβο / Εκτύπωση κωδικός προϊόντος Αρ. Κωδικού Τιμή
σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, 2 όψεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, 2 όψεων 51.0139.34 374,00 €* περισσότερα »
κατ΄επιλογήν, 1-όψεως κατ΄επιλογήν, 1-όψεως 51.0139.62 349,00 €* περισσότερα »
χωρίς εκτύπωση χωρίς εκτύπωση 51.0139.63 324,00 €* περισσότερα »
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή