Πλαίσιο σύσφιξης από αλουμίνιο με κροκοδείλια κλιπς

κωδικός προϊόντος: 50.0312.1
Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Product highlights

  • φθηνό και ελαφρύ: ιδανικό για καταστήματα
  • γρήγορη αλλαγή αφίσας χάρη στα κλιπ κροκόδειλου
  • τοποθέτηση χωρίς τσαλακώματα χάρη στα ελατήρια τάσης
  • μπορεί να τοποθετηθεί σε κατακόρυφο ή οριζόντιο σχήμα
  • με 2 γκρι πλαστικά μάτια ανάρτησης
  • άλλες μορφές διατίθενται κατόπιν αιτήματος
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Αυτό το πλαίσιο τάνυσης από ασημί ανοδιωμένα προφίλ αλουμινίου και γκρίζες πλαστικές γωνίες που μπορούν να εισαχθούν χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερα ελαφριά κατασκευή του. Λόγω του χαμηλού του βάρους, αυτό το πλαίσιο τάνυσης είναι ιδανικό για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, π.χ. σε βιτρίνες καταστημάτων ή, με τα προαιρετικά διαθέσιμα πόδια, για την τοποθέτηση στους χώρους πωλήσεών σας.

Χάρη στη χρησιμοποιούμενη τεχνολογία plug-in, το πλαίσιο τάνυσης μπορεί να εγκατασταθεί γρήγορα. Το μοτίβο μπορεί να αλλάξει ιδιαίτερα γρήγορα με τη σύσφιξη του ενθέματος στα κροκοδειλάκια. Επιπλέον, τα χρησιμοποιούμενα ελατήρια επιτρέπουν την παρουσίαση της αφίσας σας χωρίς τσακίσματα ανά πάσα στιγμή. Τα τεντωμένα πλαίσια μας παρέχονται στάνταρ με 2 γκρι πλαστικά μάτια ανάρτησης για ανάρτηση στην οροφή ή στο παράθυρο. Προαιρετικά διατίθενται ακρυλικά πόδια τοποθέτησης, που εγγυώνται την ατομική χρήση και ως βάση προβολής. Μια άλλη εναλλακτική λύση για την τοποθέτηση είναι οι προαιρετικά διαθέσιμες βεντούζες με τις οποίες το πλαίσιο τεντώματος μπορεί επίσης να στερεωθεί άνετα σε λείες επιφάνειες, όπως τζάμια παραθύρων.

Προκειμένου να υλοποιηθεί η οικολογική ιδέα κατά τη μεταφορά, το πλαίσιο αφίσας αποσυναρμολογείται και έτσι παραδίδεται με τρόπο που εξοικονομεί χώρο. Έτσι, αφενός εξοικονομείται υλικό συσκευασίας και, αφετέρου, το πλαίσιο τάνυσης καταλαμβάνει μικρότερο όγκο στο όχημα της υπηρεσίας δεμάτων.

Τα πλαίσια τεντώματος μπορούν επίσης να παραχθούν σε άλλες μορφές κατόπιν αιτήματος (πιθανές μορφές: A0, A1, A2, A3, A4) - θα χαρούμε να σας υποβάλουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Αξεσουάρ

Περισσότερα...

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή