Ράφι A-σχήμα "Construct Black"

κωδικός προϊόντος: 51.0167.31
Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Product highlights

  • κομψό ράφι με σκάλα για την παρουσίαση των εμπορευμάτων
  • περιλαμβάνει τρία διαφανή ράφια PET
  • εύκολη μεταφορά χάρη στη λειτουργία αναδίπλωσης
  • Τα ράφια μπορούν να κλειδώσουν στη θέση τους εισάγοντας τα στο πλαίσιο
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Το ράφι Α "Construct" είναι ένα ράφι παρουσίασης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευελιξία. Υπάρχει χώρος για διαφορετικούς τύπους προϊόντων στα τρία διαφανή ράφια. Αυτά παρουσιάζονται σε τρία διαφορετικά ύψη. Ενώ το φαρδύτερο ράφι βρίσκεται στο χαμηλότερο ύψος, το μέγεθος του ραφιού μειώνεται προς τα πάνω. Στα ύψη μπορείτε να παρουσιάσετε διαφορετικά προϊόντα με διαφορετικά μεγέθη ή το ίδιο προϊόν σε διαφορετικά ύψη.
Ο βασικός σκελετός του ραφιού A είναι κατασκευασμένος από τετράγωνο σωλήνα αλουμινίου με μαύρη βαφή πούδρας και προφίλ 25x25 mm. Οι στρογγυλοί σωλήνες που είναι τοποθετημένοι στο βασικό πλαίσιο χρησιμεύουν ως επιφάνεια στήριξης για τα τρία κρυστάλλινα ράφια από PET. Τα ράφια ασφαλίζονται στη θέση τους με απλή τοποθέτησή τους στο πλαίσιο σχήματος Α. Το συνολικό ύψος της οθόνης είναι 1.100 mm. Αυτό την καθιστά βέλτιστα προσβάσιμη για τους πελάτες.
Μετά τη χρήση, το κλασικό ράφι σκάλας μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί γρήγορα και με εξοικονόμηση χώρου. Αφαιρέστε πρώτα τα ακρυλικά γυάλινα ράφια και αποθηκεύστε τα προσεκτικά. Το πλαίσιο είναι εξοπλισμένο με έναν αναδιπλούμενο μεντεσέ, ώστε το ράφι να μπορεί να αναδιπλωθεί. Το ράφι Α βρίσκει έτσι χώρο σε κάθε χώρο αποσκευών και μπορεί να μεταφερθεί με ασφάλεια στην επόμενη εμπορική έκθεση ή εκδήλωση.
Μόλις φτάσετε εκεί, ξεδιπλώνετε ξανά το βασικό πλαίσιο, τοποθετείτε τα ράφια και τοποθετείτε τα προϊόντα ή τα εμπορεύματά σας. Η παρουσίαση των προϊόντων σας είναι έτοιμη για χρήση και μπορεί να τραβήξει την προσοχή των δυνητικών πελατών σε εσάς.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή