Ράφι Προβολής FlexiSlot "RENA"

κωδικός προϊόντος: 51.0037.316
Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Product highlights

  • Τοίχοι από βιοπλαστικό
  • χρήση τεσσάρων όψεων
  • Στιβαρή χαλύβδινη πλάκα βάσης
  • επεκτάσιμη με διάφορα αξεσουάρ
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Ο πύργος FlexiSlot® "York" είναι κατασκευασμένος από βιώσιμο πλαστικό αντί για συμβατικό πλαστικό. Η βιώσιμη έκδοση της επιδαπέδιας οθόνης μας "York" συνδυάζει μια χρηστική επιφάνεια τεσσάρων όψεων με ποικίλες χρήσεις. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε επίσης να βρείτε τα κατάλληλα αξεσουάρ για τον τοίχο με πηχάκια από βιολογικό πλαστικό.

Ο πύργος Flexi-Slot® τοποθετείται κεντρικά στη στρογγυλή χαλύβδινη βάση. Τα προφίλ του πηχάκιου τοίχου περικλείονται από ένα διακριτικό πλαίσιο από ασημί ανοδιωμένο αλουμίνιο και αποτελούν την ευέλικτη επιφάνεια παρουσίασης. Σε ύψος 1.820 mm, τα εμπορεύματα μπορούν να παρουσιαστούν και να διαφημιστούν από τέσσερις πλευρές.

Σε σύγκριση με τον συμβατικό πύργο, η βάση slat wall από βιώσιμο πλαστικό αποτελεί μια εναλλακτική λύση με περιβαλλοντική συνείδηση. Με την ονομασία "RENA" (Renzel Nature), συμβάλλει στην προστασία των πεπερασμένων πρώτων υλών, κατασκευάζοντας το υλικό του πύργου slat wall από φυσικές, ανανεώσιμες πρώτες ύλες. Επιλέξτε τη βιώσιμη έκδοση του πύργου FlexiSlot® Tower "York".

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή