Σταντ απολύμανσης χεριών "Step-Slim"

κωδικός προϊόντος: 50.0360.8
Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Product highlights

  • Λειτουργία με πεντάλ ποδιού
  • Επαναγεμιζόμενη δεξαμενή
  • χωρητικότητα περίπου 1.000 ml
  • για απολυμαντικά σε υγρή μορφή και σε μορφή τζελ
  • Συμπεριλαμβανομένου πτυσσόμενου πλαισίου αλουμινίου DIN A4
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Η βάση υγιεινής μας "Step-Slim" είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε εσείς και οι πελάτες σας να μπορείτε να απολυμαίνετε τα χέρια σας εντελώς χωρίς επαφή με τα χέρια, πατώντας το πεντάλ του ποδιού.

Αυτό το περίπτερο υγιεινής έχει συνολικό ύψος περίπου 1.400 mm και είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας στο σύνολό του. Επιπλέον, αυτό το περίπτερο απολύμανσης είναι δημοφιλές για χρήση σε όλα τα μέρη όπου η τοποθέτηση σε τοίχο δεν είναι δυνατή ή επιθυμητή. Λόγω του χαμηλού συνολικού βάρους του, το περίπτερο είναι επίσης εύκολο στη μεταφορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση.
Το βάθρο απολύμανσης με ποδοχειριστήριο διαθέτει ενσωματωμένη αλλά αφαιρούμενη δεξαμενή χωρητικότητας 1.000 ml. Η δεξαμενή μπορεί να γεμίσει είτε με υγρό είτε με gel απολυμαντικό.

Έτσι, αυτό το σταντ δεν εξαρτάται από κάποιο συγκεκριμένο μέγεθος ή σχήμα φιάλης. Η δεξαμενή μπορεί απλώς να αφαιρεθεί και να γεμίσει ευκολότερα με ένα δοχείο, για παράδειγμα. Το απολυμαντικό διανέμεται χωρίς επαφή μέσω του πεντάλ ποδιού. Το άγγιγμα με τα χέρια ή τους αγκώνες είναι επομένως περιττό.

Από μια ποσότητα παραγγελίας 20 τεμαχίων, είναι δυνατή η επιλογή του επιθυμητού συνδυασμού χρωμάτων από όλα τα τυποποιημένα χρώματα RAL και έτσι η οπτική προσαρμογή της οθόνης στο περιβάλλον της επιχείρησής σας. Παρακαλείστε να ρωτήσετε.

Αξεσουάρ

Περισσότερα...

Ανταλλακτικά

Περισσότερα...

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή