Τσάντα φρούτων και λαχανικών "Mumbai", 100% βαμβάκι

κωδικός προϊόντος: 46.0538.1
Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Product highlights

  • μοντέρνα επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα
  • διαφανές δίχτυ φρεσκάδας στη μία πλευρά
  • από νάιλον και βαμβάκι OEKO-TEX χωρίς ρύπους
  • κλείνει με κορδόνι
  • πλένεται
  • εκτύπωση μίας όψης κατόπιν αιτήματος (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή)
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Αυτή η βιώσιμη σακούλα φρούτων και λαχανικών είναι πολύ μοντέρνα και αποτελεί τη φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στις γνωστές πολυμερείς συσκευασίες.
Η επαναχρησιμοποιήσιμη σακούλα "Mumbai" είναι διαφανής στη μία πλευρά της λόγω της ενσωμάτωσης ενός νάιλον διχτυού. Αυτό σας επιτρέπει να δείχνετε τις αγορές σας στο ταμείο χωρίς να χρειάζεται να αδειάσετε εντελώς την τσάντα.
Η άλλη πλευρά είναι κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι OEKO-TEX και συνεπώς απαλλαγμένη από οποιαδήποτε γενετική μηχανική. Ο συνδυασμός αυτών των υλικών που αναπνέουν σημαίνει ότι, εκτός από τις περιβαλλοντικές εκτιμήσεις, λαμβάνεται υπόψη και η αποθήκευση φρέσκων τροφίμων.
Κλείνετε την τσάντα με ένα κορδόνι περίσφιξης. Έτσι, τα μήλα και οι πιπεριές διατηρούνται με ασφάλεια στη θέση τους. Η επαναχρησιμοποιούμενη σακούλα μακράς διάρκειας μπορεί να πλυθεί γρήγορα αν χρειαστεί και θα είναι και πάλι φρέσκια την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια!
Κατόπιν αιτήματος, μπορούμε να παρέχουμε την ανθεκτική τσάντα "Mumbai" με εκτύπωση λογότυπου στη μία πλευρά. Επικοινωνήστε μαζί μας και διανείμετε τις σύγχρονες συσκευασίες φρούτων και λαχανικών στην αγορά σας.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή