Βάση κινητού τηλεφώνου με βάση φραγμού

κωδικός προϊόντος: 80.1162.20
Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Product highlights

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Η θήκη κινητού τηλεφώνου είναι κατάλληλη για κάθε στύλο φράγματος με διάμετρο στύλου 50-75 mm. Η απλή και ευέλικτη τοποθέτηση είναι εγγυημένη χάρη στα παρεχόμενα εξαρτήματα τοποθέτησης.
Η ίδια η βάση κινητού τηλεφώνου είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και επομένως είναι κατάλληλη και για εξωτερική χρήση. Η βάση είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος και η γωνία μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα. Μια πρόσθετη ενίσχυση σιλικόνης στην επιφάνεια στήριξης εμποδίζει το smartphone να γλιστρήσει.

Η βάση φραγμού "Easy" περιλαμβάνεται ήδη στην τιμή και χαρακτηρίζεται από την ιδιαίτερα χαμηλή βάση της. Αυτή η βάση φραγμού είναι ιδανική για τη δημιουργία συστημάτων καθοδήγησης πλήθους και για την οριοθέτηση δυσπρόσιτων περιοχών. Ο περιλαμβανόμενος ιμάντας τυλίγεται αυτόματα και μπορεί να αντικατασταθεί ανάλογα με τις ανάγκες με τη βοήθεια της κασέτας ιμάντα.
Τοποθετήστε τους στύλους ζωνών "Easy" σε χώρους όπου είναι χρήσιμη μια επίπεδη βάση λόγω θερμαντικών σωμάτων, πάγκων πωλήσεων ή παρόμοιων. Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε τους στύλους ζώνης σε άλλες χρωματικές εκδόσεις.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή