Επιδαπέδιο stand αφίσας "Amarra

Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Πληροφορίες προϊόντος

  • μεταλλική βάση αφίσας μονής όψης
  • για αφίσες DIN A2 κατακόρυφο, DIN A3 οριζόντιο ή 2x DIN A4 κατακόρυφο
  • βέλτιστη γωνία ανάγνωσης
  • μη αντανακλαστικό, σταθεροποιημένο στην υπεριώδη ακτινοβολία φύλλο κάλυψης
  • κολλημένο φύλλο κάλυψης στο κάτω μέρος, μαγνητική ταινία στο πάνω μέρος
  • Αλλαγή αφισών με το άνοιγμα της μεμβράνης κάλυψης
  • Συνολικό ύψος: 1.360 mm
  • Διατίθεται προαιρετικά θήκη φυλλαδίων σε DIN A4 (50.0093.32), DIN A5 (50.0093.33) και μακρύ DIN (50.0093.34)
  • Χρώματα RAL από 1 τεμάχιο
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Η επιδαπέδια βάση αφισών "Amarra" ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ανθεκτικότητά της. Ο διαχρονικός της σχεδιασμός και ο εύκολος χειρισμός της την καθιστούν απαραίτητη για διαφημιστικούς σκοπούς σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Πιθανοί τομείς χρήσης είναι, για παράδειγμα, τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων ή οι δημόσιες αρχές. Εδώ, η οθόνη μπορεί να χρησιμεύσει ως φορέας πληροφοριών για καθημερινές προσφορές, πληροφορίες για εκδηλώσεις ή ως πινακίδα.

Η πλήρως μεταλλική βάση αποτελείται από 3 μόνο επιμέρους μέρη και συναρμολογείται εύκολα. Απλά βιδώστε το κομμάτι βάσης στην πλάκα βάσης, τεντώστε το συρματόσχοινο και η οθόνη είναι έτοιμη για χρήση!
Τα διαφημιστικά μέσα μπορούν να αλλάξουν ανοίγοντας τη μεμβράνη κάλυψης στο μπροστινό μέρος. Η μεμβράνη στερεώνεται στο επάνω μέρος της πλάκας βάσης με μαγνητική ταινία. Η αφίσα μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα και να ευθυγραμμιστεί κολλώντας τη μεμβράνη κάλυψης στην κάτω πλευρά. Έτσι εξασφαλίζεται ανά πάσα στιγμή μια τέλεια παρουσίαση της αφίσας και το πληροφοριακό σας υλικό μπορεί να αντικατασταθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Για την προστασία των αφισών, οι μεμβράνες κάλυψης είναι κατασκευασμένες από αντιανακλαστικό υλικό, σταθεροποιημένο στην υπεριώδη ακτινοβολία. Η σταθεροποίηση υπεριώδους ακτινοβολίας αποτρέπει το ξεθώριασμα των αφισών και η αντι-ανακλαστική επίστρωση εξασφαλίζει πολύ καλύτερη αναγνωσιμότητα χωρίς αντανακλάσεις του φωτός, ακόμη και στο φως του ήλιου.
Χάρη στις προαιρετικά διαθέσιμες θήκες για φυλλάδια, η επιδαπέδια βάση αφισών "Amarra" μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με φυλλάδια σε όλα τα συνήθη μεγέθη DIN (DIN A4, DIN A5, μακρύ DIN).

Η επίστρωση με πούδρα του περιπτέρου σε τυποποιημένα χρώματα RAL είναι δυνατή ήδη από 1 τεμάχιο χάρη στην εσωτερική μας παραγωγή - θα χαρούμε να σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Αξεσουάρ

Περισσότερα...

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

{{ review.oxfname }} γράφει:
Αξιολόγηση για το προϊόν:
Απάντηση:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.

Εναλλακτικές

Εναλλακτικές Διάσταση ενθέματος κωδικός προϊόντος Αρ. Κωδικού Τιμή
A2 (420 x 594 χιλ.) A2 (420 x 594 χιλ.) 50.0319.2 103,10 €* περισσότερα »
A3 (297 x 420 χιλ.) A3 (297 x 420 χιλ.) 50.0319.3 101,90 €* περισσότερα »
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή