Επιτραπέζια βάση αφίσας "Amarra

κωδικός προϊόντος: 50.0320.2
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % πραγματικές αξιολογήσεις
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Βαθμολογήστε τώρα ({{ overallReviewCount }}) ΑξιολόγησηΑξιολογήσεις
Η λίστα μου

Διαθέσιμες λήψεις

Πληροφορίες προϊόντος

  • μεταλλική βάση αφίσας μονής όψης
  • για αφίσες μικρότερες από DIN A3 landscape
  • βέλτιστη γωνία ανάγνωσης
  • μη αντανακλαστική, σταθεροποιημένη με UV μεμβράνη κάλυψης
  • μεμβράνη κάλυψης κολλημένη στο κάτω μέρος, μαγνητική ταινία στο πάνω μέρος
  • Αλλαγή αφισών με το άνοιγμα της μεμβράνης κάλυψης
  • Συνολικό ύψος: 350 mm
  • Χρώματα RAL από 1 τεμάχιο
Στοιχεία προϊόντος »

Περιγραφή

κωδικός προϊόντος

Περιγραφή

Η επιτραπέζια βάση αφίσας "Amarra" λάμπει με την κομψή κατασκευή και την ανθεκτικότητά της. Ο υψηλής ποιότητας σχεδιασμός και ο εύκολος χειρισμός του το καθιστούν απαραίτητο για διαφημιστικούς σκοπούς σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Πιθανοί τομείς χρήσης είναι, για παράδειγμα, οι υποδοχές ξενοδοχείων, οι χώροι υποδοχής σε ιατρεία, οι χώροι αναμονής σε τράπεζες ή το εμπόριο εστίασης. Τοποθετημένη σε τραπέζια ή πάγκους, η επιτραπέζια βάση "Amarra" γίνεται αντιληπτή από τους επισκέπτες με την πρώτη ματιά και είναι επομένως ιδανική για την παρουσίαση μεταβαλλόμενων καθημερινών προσφορών ή προωθητικών ενεργειών.

Το περίπτερο, το οποίο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλο, αποτελείται από μόλις 3 επιμέρους τμήματα και συναρμολογείται γρήγορα χάρη στην απλή συναρμολόγησή του. Απλώς τοποθετήστε το κομμάτι βάσης στην πλάκα βάσης, τεντώστε το συρματόσχοινο και το επιτραπέζιο σταντ είναι έτοιμο για χρήση!
Η αλλαγή του διαφημιστικού μέσου είναι παιχνιδάκι και γίνεται με το άνοιγμα της μεμβράνης κάλυψης στο μπροστινό μέρος. Η μεμβράνη στερεώνεται στο επάνω μέρος της πλάκας βάσης με μαγνητική ταινία. Η αφίσα μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί και να ευθυγραμμιστεί κολλώντας τη μεμβράνη κάλυψης στην κάτω πλευρά. Έτσι εξασφαλίζεται ανά πάσα στιγμή μια τέλεια παρουσίαση της αφίσας και το ενημερωτικό σας υλικό μπορεί να ανταλλαγεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Για την προστασία των αφισών, οι μεμβράνες κάλυψης είναι κατασκευασμένες από μη αντανακλαστικό, σταθεροποιημένο στην υπεριώδη ακτινοβολία υλικό. Η σταθεροποίηση υπεριώδους ακτινοβολίας αποτρέπει το ξεθώριασμα των αφισών και η αντι-ανακλαστική επίστρωση εξασφαλίζει σημαντικά καλύτερη αναγνωσιμότητα χωρίς αντανακλάσεις του φωτός, ακόμη και στο φως του ήλιου.

Η επίστρωση σε σκόνη του επιτραπέζιου σταντ "Amarra" σε τυποποιημένα χρώματα RAL είναι δυνατή ήδη από 1 τεμάχιο χάρη στην εσωτερική μας παραγωγή - θα χαρούμε να σας κάνουμε μια εξατομικευμένη προσφορά.

Αξιολογήσεις

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Δεν υπάρχει διαθέσιμη αξιολόγηση για αυτό το προϊόν.
100 % πραγματικές αξιολογήσεις
{{ recommendationValue }}%προτείνω αυτό το προϊόν
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

Έχεις ήδη αξιολογήσει το προϊόν. Σε ευχαριστούμε πολύ.

Το έχεις ήδη αγοράσει; Ποια είναι η άποψή σου;

Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή