Προειδοποίηση!

Λυπούμαστε, αλλά το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας δεν υποστηρίζεται.

Autohäuser_1200px

Προώθηση Πωλήσεων και Εξοπλισμός Καταστημάτων Εμπορίας Αυτοκινήτων και Ελαστικών

Έτσι αναδεικνύετε με επαγγελματικό τρόπο αυτοκίνητα και αξεσουάρ

Τα αυτοκίνητα που βρίσκονται

Με τα προϊόντα μας μπορείτε να αναδείξετε τα αυτοκίνητα με επαγγελματικό τρόπο. Τα σταντ πληροφοριών για χώρους προβολής παρουσιάζουν τα σημαντικότερα στοιχεία ακριβώς δίπλα από το αυτοκίνητο. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από απλά ακρυλικά μέχρι σταθερά μεταλλικά σταντ. Τα ενθέματα μπορούν να αλλαχθούν με απλό τρόπο. Συνιστούμε την τοποθέτηση εκθεσιακών σταντ για μια σειρά τιμών και πληροφοριών.
Τα αυτοκίνητα που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο σημαίνονται εσωτερικά. Οι ηλεκτοστατικές θήκες μας τοποθετούνται εσωτερικά στο μπροστινό ή πλαϊνό μέρος του τζαμιού, χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κατά την απομάκρυνσή τους.

Με τις ψηφιακές πινακίδες τιμών της troniTAG αναδεικνύετε τα αυτοκίνητα με ιδιαίτερα επαγγελματικό τρόπο. Έχετε κεντρικό έλεγχο των τιμών και των στοιχείων των προϊόντων, διατηρώντας έτσι την εποπτεία της σήμανσης τιμών στον υπολογιστή σας. Δε χρειάζεται πλέον η χειροκίνητη αλλαγή των τιμών. Επιπλέον, μπορείτε να συγχρονίσετε τα στοιχεία σας ανάμεσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στην έκθεση. Χρησιμοποιήστε τις εκτεταμένες διαφημιστικές δυνατότητες, όπως π.χ. την εκτροπή ενός βίντεο από το smartphone σας απευθείας στην πινακίδα τιμών. Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα επιλογών στερέωσης, που καθιστούν δυνατή τη σήμανση τιμών με ηλεκτρονικές πινακίδες.


Σήμανση Τιμών για Ελαστικά και Αξεσουάρ

Για τα ράφια πωλήσεων διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα ραγών σήμανσης τιμών, οι οποίες μπορούν να κοπούν σε προσαρμοσμένα μήκη. Στην κατηγορία της ανάδειξης των ραφιών, θα βρείτε διαχωριστικά για την εύτακτη παρουσίαση των ραφιών, καθώς και συστήματα προώθησης αποθεμάτων και φωτισμό ραφιών LED. Τα ακρυλικά σταντ τιμών μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε τραπέζια, πάγκους και ελαστικά. Με τις ράγες μανδάλωσης μπορείτε να παρουσιάσετε πληροφορίες στην οροφή ή σε παράθυρα με αποτελεσματικό τρόπο.

Εξοπλισμός Καταστημάτων Εμπορίας Οχημάτων

Θέλετε να παρουσιάσετε έντυπο υλικό, επαγγελματικές κάρτες και αξεσουάρ οχημάτων με επιτυχία; Με αυτά τα προϊόντα μπορείτε να προωθήσετε τα εμπορεύματά σας με επαγγελματικό τρόπο.

Διαφήμιση και Πληροφόρηση

Θέλετε να συγκεντρώσετε την προσοχή σε συγκεκριμένες διαφημίσεις ή να προβάλετε το κατάστημά σας; Εδώ θα βρείτε μια επιλεγμένη γκάμα που καλύπτει τις απαιτήσεις σας.

Ο Συνεργάτης σας για την Προώθηση Πωλήσεων

Αποτελούμε τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη σας για την προώθηση των πωλήσεων και τον εξοπλισμό καταστημάτων στον τομέα της εμπορίας αυτοκινήτων. Ως κατασκευαστές μπορούμε να προσαρμόσουμε πολλά από τα προϊόντα μας ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας και να παράγουμε ατομικά προσαρμοσμένα συστήματα προβολής.

Παράδειγμα Ειδικής Προσαρμογής Συστήματος Προβολής: Σύστημα Προβολής Mercedes για την Οπτικοποίηση του Λογότυπου με LED

superstar-award-mercedes-03
superstar-award-mercedes-02
superstar-award-mercedes-01

ΠΟΙΟΤΗΤΑ MADE IN GERMANY

Παράγουμε μεγάλο μέρος των εμπορευμάτων μας στη Γερμανία

ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Δίνουμε αξία στην ποιότητα

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Χρησιμοποιούμε νέα μηχανήματα και εφαρμόζουμε δοκιμασμένες τεχνικές

Οι επιτυχίες μας

Εδώ και πάνω από 30 χρόνια αποτελούμε τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη για την προώθηση των προϊόντων σας στο σημείο της πώλησης. Είμαστε παντού και πάντα στη διάθεσή σας.

35 Χρόνια

26 Χώρες

885 Συνεργάτες

> 19.000 Προϊόντα για την Προώθηση των Πωλήσεων

Θέλεις να μάθεις περισσότερα;

Επικοινώνησε μαζί μας» »
Κλείστε το μενού

Προβολή προϊόντων
Επιστροφή στην αρχή