Ψαλίδια ασφαλείας για επαγγελματική χρήση. Τα ψαλίδια από ανοξείδωτο ατσάλι χρησιμοποιούνται για την κοπή καλωδίων, συρμάτων, χαρτιού, μεμβρανών και χαρτονιού.
Κλείσιμο
Φίλτρα & Ταξινόμηση

Ψαλίδια κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας

Τα ψαλίδια ασφαλείας μας είναι άνετα και αντιολισθητικά και μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο κοψίματος. Η μαλακή λαβή του ψαλιδιού από πλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού εξασφαλίζει άνεση και ευκολία κοπής. Οι λεπίδες του ψαλιδιού είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι.

Οι λεπίδες του ψαλιδιού ασφαλείας Martor διαθέτουν ειδική λείανση, δεν είναι λειασμένες υπό γωνία, αλλά στην ευθεία. Οι στρογγυλεμένες άκρες τους συμβάλλουν στη μείωση κινδύνου τραυματισμού των υπαλλήλων.  
Ιδανικά για χρήση σε εργοτάξια, αποθήκες και βιομηχανίες. 

Η χρήση ασφαλών εργαλείων, όπως το ψαλίδι ασφαλείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου εργατικών ατυχημάτων.
Sicherheitsscheren mit Easy Grip aus glasverstärktem Kunststoff

Ψαλίδια ασφαλείας για κάθε χρήση


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείς διάφορους τύπους ψαλιδιών ασφαλείας. Τα μοντέλα διαφοροποιούνται ανάλογα με την καταλληλότητα τους για διαφορετικές κοπές  υλικών.
Επίλεξε τον τύπο ψαλιδιού που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σου. 

Τα ψαλίδα ασφαλείας της σειράς Secumax προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια και υψηλό επίπεδο άνεσης. Διαθέτουν εργονομικές μαλακές λαβές από ενισχυμένο γυαλί. .

Κατασκευάζονται στη Γερμανία. 
12-0187-X Sicherheitsscheren
Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή