Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Κανένα πρόβλημα! Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης

Όταν κάνετε κλικ στο "Αίτηση κωδικού πρόσβασης", θα σας σταλεί ένα e-mail με οδηγίες για το πώς να δημιουργήσετε ένα νέο κωδικό πρόσβασης.

Εάν δε λάβετε μέσα στα επόμενα λεπτά ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία εισόδου σας, τότε παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα: Έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα; Αν όχι, θα σας παρακαλούσαμε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας όπου θα μπορείτε να ορίσετε και το προσωπικό συνθηματικό σας. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα είστε σε θέση να συνδεθείτε με τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και με το συνθηματικό σας.

Εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε όπως ελέγξετε το συνθηματικό και το E-Mail σας για τυχών λάθη κατά την πληκτρολόγησή τους.

Εάν, συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν έχετε λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα "Ανάκτηση Συνθηματικού" παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο info@vkf-renzel.gr

Κλείστε το μενού
Επιστροφή στην αρχή